Prima / Import conturi de plată în format CSV
Import conturi de plată în format CSV

Modul încorporat pentru importul în serie a contori de plată dintr-un fișier CSV. Cu această opțiune de integrare, veți putea folosi și Serviciul e-Cont.md pentru a trimite conturi de plată în vrac clienților dumneavoastră.

Inainte sa incepi

Pregătiți o listă cu conturile de plată în avans.

Pentru a importa o listă de conturi de plată, trebuie să ne furnizați informații despre fiecare cont de plată emisă pentru fiecare dintre clienții dvs. existenți, iar noi o vom potrivi cu profilurile de clienți existente în contul dvs.

Trebuie să pregătiți 3 coloane:

  - Codul fiscal al companiei (IDNO) (format câmp text, 13 caractere) - Suma plătibilă în lei moldovenești (format de număr flotant, 2 zecimale) - Destinaţia plăţii (format câmp text, până la 270 de caractere). Opțional Dacă nu este specificat, atunci va fi utilizat scopul plății specificat în contul personal client/departament pentru „import implicit”.

Pentru ca sistemul nostru să fie mai ușor să se potrivească cu datele clienților dvs., descărcați șablonul de fișier CSV

Tipul de cont pentru plată, va fi cel pe care l-ați setat în contul personal al clientului/departamentului pentru „import implicit”.

Procedura de import și activare a conturilor de plată

 • 1. Pregătiți o listă de conturi de plată a pentru import

  Fiecare rând trebuie să conțină doar informații despre o singură contiul de plată pentru o companie și o sumă de plătit. Dacă creați mai multe conturi de plată pentru un client, atunci trebuie să introduceți exact tot atâtea rânduri cu codul fiscal al clientului și suma de plătit.
  Analiză preliminară înainte de import:
  • O bifă verde înseamnă că datele companiei au fost potrivite corect și sunt gata pentru a fi utilizate pentru potrivire.
  • Un semn de exclamare galben indică faptul că ați ales să nu includeți anumite date pentru importul conturilor sau că unele dintre acestea trebuie modificate manual. Rata de accesare a conturilor de import în lot va fi mai mare dacă corectați erorile din fișier înainte de încărcare.
 • 2. Descărcați lista conturi de plată

  Când fișierul este adăugat și gata de utilizare, selectați „Încărcați și creați”. Când terminăm importarea informațiilor pentru lista dvs. de clienți, vă vom anunța că importul este finalizat.
  Pentru referință, veți primi următoarele informații:
  • numărul total de linii din fișier de importat
  • numărul de rânduri care au fost identificate cu succes cu companiile din baza dvs. de date
 • 3. Activați conturile de plată și trimiteți-le clienților

  După exportul cu succes, toate conturile de plată primesc statutul „Ciță”. Examinați conturile de plată și, dacă este necesar, faceți ajustările necesare. După aceea, trebuie să transferați conturile selectate de plată în starea „Gata” și să le trimiteți clienților / plătitorilor dvs.
  Pentru informații.
  O cont de plată poate fi în starea „Prelucrare” timp de 5 zile calendaristice, după care cont de plată va merge automat în „Coș”.